26.09.2023

Romanian Horse Racing

Armăsarul Wicked From Heaven, câştigător al Premiului “CSM Ploieşti – Oltina”!

2 min read

O nouă reuniune hipică dedicată exclusiv trapului a avut loc, în această dimineaţă, pe Hipodromul Ploieşti, în organizarea CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom şi în parteneriat cu firma Oltina, sponsor al celor patru curse din program.

Principala cursă a zilei, Premiul “CSM Ploieşti – Oltina”, a fost câştigată de armăsarul Wicked from Heaven, condus de Alin Tronaru, care a fost urmat de Imperial de Bry (în sulky Sorin Mocanu) şi Isyness (în sulky Ion Costeanu). În celelalte trei curse de trap ale reuniunii s-au impus Jarrod Shan (Premiul „Moara”), Sansa W.E. (Premiul „Vatra”) şi Bailando (Premiul „Cuptorul de aur”). Festivităţile de premiere ale curselor au fost oficiate de directorul CSM Ploieşti, Donald Constantin şi de reprezentantul firmei Oltina, Ion Popescu.

Altfel, cei prezenţi în tribune au putut asista, într-una dintre pauze, la un moment deosebit propus de unul dintre prietenii Complexului Hipodrom, Dacul SUDKARPAT. Dacă, în 2019, cu prilejul Reuniunii de Dery, ne prezenta un car de luptă egiptean, de data aceasta, el a venit în faţa publicului cu o trăsură clasică, poloneză, marca Glinkowski, de generație nouă, folosită la promenadă și concursuri hipice.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Pentru copii s-a organizat şi un concurs de desene, al cărei câştigătoare, Erika Budeanu, a intrat în posesia unei cupe oferite de organizatori.

Partenerii reuniunii hipice de astăzi au fost: Oltina – Morărit şi Panificaţie, Radio Prahova, Colegiul de Artă „Carmen Silva”, Fapt Divers, Centrul de Echitaţie „Luna Horse”, Dacul SUDKARPAT, Cătunu lui Emil, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti şi Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” Ploieşti.

Puteți viziona cursele de trap, accesand linkul de mai jos.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.