24.07.2024

Romanian Horse Racing

Cupa CSM Ploieşti – Oltina

1 min read

Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul firmei Oltina, partenerul nostru şi la acest eveniment.

Vor fi patru curse de trap sponsorizate de Oltina, ziua hipică urmând să debuteze, la ora 10.05, cu Premiul „Moara”, urmat, la 10.30, de Premiul „Vatra” şi, la 11.00, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Cupa CSM Ploieşti – Oltina”. Reuniunea se va închide, la ora 11.30, cu Premiul „Cuptorul de aur”.

Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Totodată, copiii vor avea prilejul să participe la un concurs de desene ce va fi premiat, la final, de gazdele evenimentului.

Celor mari, organizatorii le-au pregătit o serie de surprize în pauzele dintre curse, aşa că aveţi toate motivele să veniţi, duminică, pe Hipodrom!

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.