16.04.2024

Romanian Horse Racing

„GENERALUL” S-A IMPUS ŞI ÎN PREMIUL MUNICIPIULUI PLOIEŞTI!

2 min read

Hipodromul Ploieşti a fost, astăzi, gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, în cadrul căreia s-au desfăşurat patru curse de trap, cu principal eveniment Premiul Municipiului Ploieşti. O cursă a cailor de valoare de pe hipodrom şi câştigată, conform tradiţiei ultimelor reuniuni, de armăsarul General de Bry, după o luptă spectaculoasă, pe ultimii metri, cu iapa Detoxicated. Calul condus de Adrian Marciu a ajuns la 6 victorii consecutive în acest sezon, după ce s-a impus, anterior, în Premiul Europei, Premiul „Constantin şi Elena”, Premiul Calypso, Premiul aniversar al Hipodromului Ploieşti „60 ani” şi Premiul Valea Prahovei.

Cursa a 3-a, dotată cu Premiul Dimitrie Bărcănescu şi organizată în parteneriat cu Jockey Club Român, a fost, şi ea, extrem de spectaculoasă, fiind decisă pe ultima sută de metri, pe care Gailuron de Bellen a sprintat irezistibil, reuşind să câştige cu un avans liniştitor, într-un final. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentanţii Jockey Club Român – vicepreşedintele Răsvan Cernat, şi unul dintre membrii Comitetului Alergărilor, Doru Gogulancea.

În celelalte două curse ale zilei s-au impus armăsarii Viking (Premiul Helis) şi Kaiak (Premiul Hemeiuş).

Cei mai mici dintre spectatori au avut, din nou, parte de surprize din partea organizatorilor, pe lângă plimbările cu poneiul Camelia ei având şansa de a participa la un concurs inedit, de „ţopăit cu sacul”. Au fost şapte copii care s-au înscris la startul distractivei întreceri, câştig de cauză având Karina, în vârstă de 9 ani.

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.