24.07.2024

Romanian Horse Racing

DUMINICĂ SE ŢINE PREMIUL „CANTACUZINO”, ATÂT LA TRAP CÂT ŞI LA GALOP!

2 min read

Duminică, 1 august, începând cu ora 9.30, Hipodromul Ploieşti găzduieşte o nouă reuniune hipică oficială, având ca principal punct de atracţie Premiul „Cantacuzino”, care se ţine atât la trap, cât şi la galop, cel de-al doilea în colaborare cu partenerii de la Jockey Club Român.

Va fi o reuniune cu cinci curse în total, patru de trap şi una de galop, dar şi cu momente inedite pregătite de organizatori în special celor mici.

Reuniunea se va deschide la ora 9.35, cu Premiul Ivoriu, va continua, la ora 10.00, cu Premiul Izvin, după care va urma, la 10.25, principala cursă a zilei, Premiul Cantacuzino. Va urma, de la ora 10.50, Premiul Jurat, pentru ca ziua să fie închisă, la 11.20, de Premiul „Gheorghe Grigore Cantacuzino”, cursă de galop organizată de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român.

Şi de această dată, organizatorii le-au pregătit celor mai mici dintre spectatori o serie de surprize, inclusiv bucuria de a beneficia de o plimbare gratuită cu poneiul.

Conform prevederilor Hotărârii nr. 730/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 iulie 2021,  reuniunea hipică va avea loc cu ACCES LIMITAT DE SPECTATORI, respectiv până la 50% din capacitatea tribunelor Complexului Hipodrom Ploiești, ceea ce înseamnă 600 de locuri disponibile, iar participarea este permisă:

– persoanelor care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

– persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei.

Pentru iubitorii trapului care nu pot ajunge la hipodrom, reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.15, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.