24.07.2024

Romanian Horse Racing

STAR NOBEL A CÂŞTIGAT „PREMIUL DE ÎNCERCARE” ŞI E FAVORIT ÎN DERBY-UL DE TRAP AL ROMÂNIEI!

1 min read

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, ultima repetiţie dinaintea Derby-ului de Trap al României, programat să se desfăşoare duminică, 1 octombrie. Trăpaşii care se vor confrunta, peste două săptămâni, în cea mai importantă cursă a anului, au alergat, astăzi, în „Premiul de încercare”, iar marele favorit, Star Nobel, s-a impus clar, la fel cum o făcea şi pe 3 septembrie, în „Criteriul cailor de 4 ani”. Calul aparţinând Hergheliei Nan a condus cursa de la un capăt la altul, confirmându-şi, astfel, statutul de principal favorit al Derby-ului de pe 1 octombrie. Festivitatea de premiere a fost oficiată de Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, de consilierul local Robert Vîscan şi de către şeful Complexului Hipodrom, Claudiu Coman.

Celelalte curse de astăzi cu fost câştigate de Suseta (Premiul Gabarit), Calypso (Premiul Galera), Răsfăţata (Premiul Grav), Calligenia B.M.V. (Premiul Hera) şi Shadow Effe (Premiul Hemeiuş).

La reuniunea de astăzi au asistat circa 500 de spectatori, însă este de aşteptat o audienţă mult mai mare pe 1 octombrie, atunci când va avea loc Derby-ul de Trap al României.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.