24.07.2024

Romanian Horse Racing

Reuniune cu 9 curse de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti! Main event: Premiul de Încercare!

2 min read

Hipodromul Ploieşti găzduieşte duminică, 16 iunie, începând cu ora 9:00, o nouă reuniune hipică oficială, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul Jockey Club Român şi în parteneriat cu Federaţia Hipică Română!

Va fi cel de-al doilea eveniment din această stagiune cu nu mai puţin de 9 curse – 4 de trap şi 5 de galop de această dată – spectatorii având prilejul să asiste la o serie de întreceri ce se anunţă extrem de spectaculoase.

Trapul va avea drept punct de atracţie „Premiul de Încercare” (ora 12:00), ultima dintre cele trei curse premergătoare Marelui Premiu Regal al României la Trap (7 iulie 2024), în care se vor întrece, de data aceasta, 11 dintre caii de 4 ani de pe Hipodromul Ploieşti. Interesant se anunţă şi Premiul Juvenil (ora 10:35), cursă pregătitoare şi obligatorie, totodată, în perspectiva Premiului Cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, programat în cea de-a doua reuniune din luna iulie.

Din punct de vedere al galopului, vom avea patru curse rezervate cailor din rasa pur sânge englez şi organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, şi una, în încheierea reuniunii, dedicată cailor din rasa pur sânge arab: Premiul Wathba Stallions Cup, pe care Federaţia Hipică Română o organizează cu sprijinul HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.