19.05.2024

Romanian Horse Racing

Duminică, Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”!

2 min read

Vacanţa de vară se încheie, în acest weekend, şi pentru căluţi, Hipodromul Ploieşti urmând să găzduiască, duminică, prima reuniune hipică oficială a toamnei, organizată cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş” şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

Va fi un eveniment cu şase curse în program, cinci de trap şi una de galop, principalele repere fiind Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, Premiul „Mircea Ştefănescu” – dedicat unuia dintre părinţii hipismului românesc şi, nu în ultimul rând, cursa de galop dotată cu Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru”.

Reuniunea va debuta la ora 10:05 cu o cursă de calificare, cinci trăpaşi încercând să obţină timpii necesari participării în viitoarele curse oficiale ale sezonului, după care va urma Premiul „Supermarket la Cocoş” (ora 10:20) şi prima întrecere importantă a zilei: Premiul „Mircea Ştefănescu” (ora 10:45). La ora 11:10, continuăm cu principala cursă a zilei, dedicată celor mai buni cai în vârstă de 3 ani – Premiul „Regele Ferdinand”, după care ne mutăm pe pista de galop pentru Premiul „Constantin Gheorghe Costa-Foru” (11:30), organizat în parteneriat cu Jockey Club Român! Ziua hipică se încheie, la ora 11:55, cu Premiul „Jockey Club” la trap.

Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.