24.07.2024

Romanian Horse Racing

Hipodromul Ploieşti găzduieşte Cupa „Sultan” la trap!

2 min read

Duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, ne vedem din nou pe hipodrom la o reuniune exclusivă de trap organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, cu sprijinul firmei Sultan, partenerul nostru la acest eveniment.

Vor fi cinci curse de trap sponsorizate de Sultan, ziua hipică urmând să debuteze, la ora 10.05, cu Premiul „Sultan de România”, urmat, la 10.30, de Premiul „Din respect de Sultan” şi, la 10.50, de cea mai interesantă cursă a zilei, Premiul „Sultan”, în care se vor întrece caii de 4 ani de pe hipodrom. La ora 11.20 se va ţine Premul „Forţă de Sultan”, iar reuniunea se va închide, la 11.45, cu Premiul „Cal de Sultan”.

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Premiile puse în joc de Complex Hipodrom sunt următoarele: locul 1 – o şedinţă de iniţiere în tainele călăriei la centrul de echitaţie Luna Horse; locul al 2-lea – o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cursul săptămânii viitoare.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.