21.09.2023

Romanian Horse Racing

Duminica penultima cursa a anului, Premiul Crescatorilor!

1 min read

Duminica, 08 noiembrie, incepand cu orele 10:15, Hipodromul Ploiesti va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, in cadrul careia vor avea loc cinci curse de trap si o cursa de galop organizata de Federatia Hipica Romana in parteneriat cu CSM Ploiesti.

Ziua va fi deschisa, la ora 10;15, de Premiul Senzatia, dupa care vor urma Premiul Sprint (ora 10 :40), Premiul Selendar – Fortuna Silver (ora:11:05), Premiul Simion (ora: 11:30), Premiul Crescatorului – Fortuna Gold (ora: 12:00), Premiul A.R.A.C – Cursa de galop cai pursange arab (ora:12:40).

La fel ca in ultimele reuniuni, din cauza restrictiilor din aceasta perioada, evenimentul va fi fara public spectator, accesul urmand sa fie permis doar personalului strict necesar pentru desfasurarea curselor si altor persoane strict implicate. Pentru ca iubitorii trapului sa poata urmari, totusi reuniunea, aceasta va fi transmisa live pe youtube, link-ul la care vor putea fi vazute cursele urmand sa fie anuntat duminica, in jurul orei 10:00, atat pe pagina de facebook a hipodromului – Complex Hipodrom Ploiesti cat si pe cea a CSM Ploiesti.

PREMIUL SENZATIA

PREMIUL SPRINT

PREMIUL SELENAR – FORTUNA SILVER

PREMIUL SIMSON

PREMIUL CRESCATORILOR – FORTUNA GOLD

PREMIUL ” A.R.A.C”

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.