16.04.2024

Romanian Horse Racing

IAPA HERMINA VF, VICTORIE SPECTACULOASĂ ÎN PREMIUL AGRICULTURII!

2 min read

Patru curse de trap au fost în programul reuniunii de astăzi, de pe Hipodromul Ploieşti, iar principalul eveniment al zilei, Premiul Agriculturii – Fortuna Silver, chiar a fost spectaculos, spre deliciul celor care au putut asista din tribună, dar şi al celor care au urmărit întrecerile prin intermediul transmisiei „live” de pe youtube.

Premiul Agriculturii a fost cursa care a închis reuniunea şi a oferit un duel interesant între doi dintre favoriţi: armăsarul Gailuron de Bellen şi iapa Hermina VF. Trăpaşul condus de Adrian Marciu a condus până la intrarea în ultima linie dreaptă, dar Hermina VF, condusă magistral de experimentatul Cristian Slate, a venit spectaculos din spate şi a câştigat cursa destul de clar.

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Kansas (Premiul Raţiunea), Isyness (Premiul Răsunet – Fortuna Gold) şi Dona Pilar (Premiul Romina), de remarcat fiind că în sulky a fost, de fiecare dată, acelaşi driver, Adrian Marciu.

Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link.

Parteneri ai Complexului Hipodrom Ploiesti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Ploieşti TV, Fapt Divers, Ploiestii.ro, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), DADA Media Consulting, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Paul Constantinescu, Centrul de echitaţie „Luna Horse” şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 25 octombrie, şi va avea ca principal eveniment Premiul de Fond

Galerie foto:

PREMIUL RATIUNEA

PREMIUL RASUNET – FORTUNA GOLD

PREMIUL ROMINA

PREMIUL AGRICULTURII – FORTUNA SILVER

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.