19.05.2024

Romanian Horse Racing

GAILURON DE BELLEN A CÂŞTIGAT PREMIUL DE CONSOLARE!

2 min read

La o săptămână de la Derby-ul Ploieştiului, Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, reuniunea în care s-a ţinut Premiul de Consolare, cursă rezervată, în principiu, cailor învinşi în principalul eveniment al anului, dar adaptată puţin după ce, anul trecut, de exemplu, nu s-a putut ţine din lipsă de „cvorum”. Astfel, la start s-au aflat şi cai de 4 ani fără origini indigene, iar unul dintre aceştia, Gailuron de Bellen, şi-a respectat statutul de favorit şi a câştigat fără mari emoţii în faţa celorlalţi doi armăsari „cu pretenţii”, General de Bry şi Thor.

Cel puţin la fel de interesantă a fost şi cursa a 5-a, Premiul Joben – Fortuna Gold, care a avut nu mai puţin de 11 cai la start şi a oferit o luptă spectaculoasă, în special pe ultima linie dreaptă. S-a impus iapa Detoxicated, condusă de Marian Costache, urmată de marea favorită a cursei, Gazette de Cym şi de câştigătoarea Derby-ului Ploieştiului, Hermina VF.

În celelalte curse ale zilei, s-au impus Nelstrong (Premiul Hemeiuş), Prya CD (Premiul Indianul), Dolce Dorel (Premiul Intim – Fortuna Silver) şi Rugiada Thor (Premiul Jurat).

Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link.

Parteneri ai Complexului Hipodrom Ploiesti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Ploieşti TV, Fapt Divers, DADA Media Consulting, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Paul Constantinescu, Centrul de echitaţie „Luna Horse” şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată, în principiu, pe data de 2 august şi va avea ca principal eveniment Premiul de vacanţă.

Galerie foto:

PREMIUL HEMEIUS

PREMIUL INDIANUL

PREMIUL INTIM – FORTUNA SILVER

PREMIUL DE CONSOLARE:

PREMIUL JOBEN – FORTUNA GOLD

PREMIUL JURAT

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.