19.04.2024

Romanian Horse Racing

FINAL DE SEZON PE HIPODROMUL PLOIEŞTI: IAPA ILINKA S-A IMPUS ÎN PREMIUL DE ÎNCHIDERE 2019!

3 min read

Caii de pe Hipodromul Ploieşti au intrat, de astăzi, în vacanţă, o dată cu ultima reuniune oficială a anului, în cadrul căreia au avut loc şapte curse de trap, între care ultimul premiu clasic din 2019, Criteriul de Fond, şi tradiţionala cursă semiclasică – Premiul de Închidere.

Fondistul anului a fost armăsarul în vârstă de 5 ani Borga Jackpot, care a încheiat cea mai lungă cursă a sezonului (3100 de metri) în 4:31.3 minute. Câştigătorul a fost premiat de către preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea.Cealaltă cursă importantă a reuniunii, Premiul de Închidere a avut o desfăşurare interesantă, cei trei favoriţi – iapa Ilinka şi armăsarii Aron K şi Star Nobel – luptându-se pe ultima linie dreaptă pentru întâietate. Venită din spate, Ilinka  a avut suflu şi i-a bătut pe cei doi armăsari care duseseră trena bună parte din cursă, reuşind, astfel, să obţină victoria în cursa ce a închis stagiunea 2019 pe Hipodromul Ploieşti. Festivitatea de premiere a fost oficiată de preşedinta Asociaţiei Calului de Trap, Ioana Dumitru, şi de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.

În celelalte curse ale zilei s-au impus Breshka CD (Premiul Sirius), Monster First Lady (Premiul Fortuna Silver, General de Bry (Premiul Buşteni Alexandros), Dolce Dorel (Premiul Fortuna Gold) şi Fine Boko (Premiul Selenar).

Aşa cum este normal la final de sezon, conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti a premiat performerii anului 2019, oferindu-le diplome, statuete şi premii din partea Casei de pariuri Fortuna celui mai bun antrenor şi driver din acest an – Adrian Marciu (19 victorii obţinute), respectiv celui mai bun aprenti – Gabriel Slate (3 succese).

Cu prilejul ultimei reuniuni din 2019, organizatorii au propus şi o tombolă cu 15 premii atractive, norocosul zilei fiind Claudiu Constantin, care a câştigat premiul cel mare – un weekend la Hotel Alexandros Buşteni. Iată care au fost câştigătorii tombolei:

– locul 1 – un weekend (două nopţi) la Hotel Alexandros Buşteni pentru o familie, în intervalul 2-20 decembrie (la alegerea câştigătorului) – Claudiu Constantin

– locul 2 – o şedinţă de echitaţie de 30 de minute pentru o persoană, în cadrul Centrului de echitaţie Luna Horse – Complex Hipodrom Ploieşti – Iuliana Ungureanu;

– locul 3 – o experienţă inedită – plimbare de 10 minute în sulky, pentru o persoană, pe pista de trap din cadrul Complexului Hipodrom Ploieşti, alături de un driver profesionist – Cornelia Dumitraşcu;

– locul 4 – premiu surpriză din partea Complexului Hipodrom Ploieşti (o statuetă simbol a hipodromului) – Aurelia Radu;

– locul 5 – două invitaţii pentru sezonul competiţional 2020 pe Hipodromul Ploieşti – Adrian Neagu;

– locurile 6-15 – premii personalizate din partea Casei de Pariuri Fortuna – Florin Gandere, Constantin Roman, Răzvan Popescu, Romulus Oprea, Georgel Ioniţă, Timotei Ciocan, Ana Zaharia, Vlad Tofan, Cornelia Dumitraşcu, Nicolae Niculcea.

Complex Hipodrom Ploieşti le mulţumeşte tuturor partenerilor şi sponsorilor care i-au fost alături în sezonul hipic 2019: Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Centrul de echitaţie „Luna Horse”, Casa de pariuri Fortuna, Federaţia Hipică Română, Asociaţia Calului de Trap, Hotel Alexandros Buşteni, Compania de panificaţie şi morărit „Oltina”, Federaţia Hipică Română, Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, Restaurantul „The New London”, Spitalul Lotus, Horse Cloud România, Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din Prahova.

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.