24.07.2024

Romanian Horse Racing

HIPODROMUL PLOIEŞTI: VERITABLE YANKEE S-A IMPUS ÎN PREMIUL „ARCUL DE TRIUMF”!

2 min read

Hipodromul Ploieşti a fost, în această dimineaţă, gazda unei noi reuniuni oficiale de trap, eveniment cu patru curse, dar punctat şi de un spectacol oferit de actorul Denis Ştefan, cel care le-a oferit celor circa 600 de spectatori un interesant show de dresaj, în două… reprize.

Reuniunea a debutat la ora 10.30, cu Premiul Lavanda, în care s-a impus armăsarul Pope of Mine, condus de Cristian Slate. A doua cursă, Premiul Luptător – Fortuna Silver, a avut 12 cai la start şi i-a revenit iepei Hermina VF, cu acelaşi Cristian Slate în sulky. A urmat, de la ora 11.30, Premiul Laureat – Fortuna Gold, dominat de armăsarul Thor, condus de Mihai Păun.

Main-eventul zilei, Premiul Arcul de Triumf, a avut acelaşi driver câştigător, pe Mihai Păun, care a condus, de data aceasta armăsarul Veritable Yankee. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.

Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Star Light, în spaţiul special amenajat între cele două tribune.

Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Centrul de echitaţie „Luna horse” şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune hipică oficială va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, atunci când principala cursă a zilei va fi „Criteriul cailor de 2 ani”, o alergare clasică pe distanţa de 1900 metri.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.