21.09.2023

Romanian Horse Racing

CALYPSO RM S-A IMPUS ÎN PREMIUL CORAN – FORTUNA GOLD!

2 min read

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, cea de-a treia reuniune oficială de trap din acest an şi, în ciuda faptului că nu s-au desfăşurat Curse Clasice sau Semiclasice, circa 800 de spectatori au ţinut să profite de vremea plăcută şi să urmărească cele patru întreceri din program. Evident, interesul multora dintre iubitorii trapului este în creştere în acest an, în condiţiile în care Casa de Pariuri Fortuna a avut din nou incluse în oferta sa trei dintre cursele acestei reuniuni.

Reuniunea a fost deschisă, la ora 11.00, de Premiul Clasic, în care s-a impus armăsarul Glasgow du Cyflo, după care a urmat cea mai interesantă cursă a zilei, creditată şi de Casa de Pariuri Fortuna cu titulatura „Fortuna Gold” – Premiul Coran. La capătul unei curse atractive, în care unul dintre outsideri, armăsarul Năvalnic, a încercat să fure victoria pe final, s-a impus favoritul Gailluron de Bellen, avându-l în sulky pe Adrian Marciu. Cea de-a treia cursă a fost Premiul Carlos, o altă întrecere care a ridicat publicul în picioare, mai ales că cei trei favoriţi „văzuţi” şi de bookmakeri, Calypso RM, Borga Jackpot şi Histoire D’Inverne, au respectat „calculele hârtiei” şi s-au luptat pentru victorie până în ultimii metri ai cursei. S-a impus Calypso RM, condus de Vasile Gheorghe, profitând şi de avansul de 100, respectiv 80 de metri, pe care l-a avut, conform regulamentului, la startul cursei. În fine, ultima întrecere a zilei a fost Premiul Copist, în care s-a impus Tajfun, la mare luptă cu Calligenia BMW.

Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Perjar, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Casa de pariuri Fortuna, Federaţia Română de Trap, Asociaţia Calului de Trap, Restaurant „La Hipodrom”, Restaurant „The new London”, Complex Rezidenţial 9 Mai, Hotel Alexandros, Radio Prahova, RepublikaNews, Fapt Divers, Teatrul „Toma Caragiu” şi Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti.

Următoarea reuniune hipică de trap va avea loc sâmbăta viitoare, 11 mai, atunci când principala cursă a zilei va fi Premiul de Mai, alergare semiclasică pentru caii de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

Rezultate oficiale ale reuniunii:

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.