21.09.2023

Romanian Horse Racing

HIPODROMUL PLOIEŞTI: IAPA RĂSFĂŢATA S-A IMPUS CLAR ÎN „PREMIUL AGRICULTURII”!

2 min read

Circa 500 de spectatori au asistat, astăzi, la Reuniunea oficială de trap organizată pe Hipodromul Ploieşti şi având ca principal eveniment „Premiul Agriculturii”. A fost un eveniment onorat cu prezenţa de ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valeri Kuzmin, şi deschis de o demonstraţie de acrobaţii pe cal propusă de cascadorul George Alexandru Bogdan şi de armăsarul lipiţan Shaman.

Prima cursă, de la ora 11.00, a fost Premiul Kind, în care s-a impus armăsarul Jan VF, condus de Petre Georgescu. A urmat Premiul Kinta, câştigat de Histoire D’Inverne, avându-l în sulky pe Marian Costache, o uvertură potrivită pentru main event-ul zilei: „Premiul Agriculturii”. Aşteptată cu mare interes, cursa a fost, însă, una fără istoric, iapa Răsfăţata, condusă de Marin Mitroiu, conducând de la un capăt la altul şi impunându-se fără emoţii. Festivitatea de premiere a fost efectuată de ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valeri Kuzmin, de către deputatul Laura Moagher şi de reprezentantul Cramelor Bolgiu, Ştefan Bolgiu. De altfel, fiecare cursă a fost premiată de către Ştefan Bolgiu, reprezentantul unuia dintre partenerii Complexului Hipodrom, Cramele Bolgiu, oferindu-le câte un voucher driverilor câştigători.

Ca de obicei, cursa poneilor a făcut deliciul celor mai mici dintre spectatori, la finalul celor 250 de metri impunându-se armăsarul Calypso, condus de Erica Georgescu. Pe locurile următoare, s-au clasat iapa Camelia, condusă de Karina Andrei, iapa Ratatouille, condusă de Sara Manolache, armăsarul Roby, condus de Gabriela Brencu şi Spartacus, condus de Nicola Ivan. Câştigătorul a intrat în posesia unei superbe cupe, însă toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, oferite de inspectorul de specialitate din cadrul CSM Ploieşti, Loredana Avram.

Reuniunea a fost închisă de Premiul Komediant, în care s-a impus armăsarul Borga Jackpot, condus de Marian Costache.

Partenerii CSM Ploieşti şi ai Complexului Hipodrom Ploieşti în organizarea reuniunii de astăzi au fost: Casa Bolgiu, Autoklass România, Restaurantul „The New London”, Complex Rezidenţial „9 Mai”, Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Filarmonica „Paul Constantinescu”, Teatrul Toma Caragiu şi Domeniul Cailor.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc duminică, 26 august.

Rezultate oficiale al reuniunii:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.