21.09.2023

Romanian Horse Racing

CURSE DE TRAP ŞI GALOP, DAR ŞI UN SHOW ECVESTRU, DUMINICĂ, PE HIPODROMUL PLOIEŞTI!

1 min read

Duminică, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti propunând, din nou, un eveniment atât cu întreceri de trap, cât şi de galop.

Vor fi patru curse de trap şi două de galop şi, ca o noutate, la jumătatea Reuniunii, o nouă surpriză propusă de organizatori: un show ecvestru posibil cu sprijinul domnilor Cezar Manolescu şi Lucian Băroiu, în care Melinda Szabo şi Bogdan Gheorghe vor realiza o serie de acrobaţii care, cu siguranţă, vor fi apreciate de publicul spectator.

Cursele de trap au caracter ordinar, succesiunea fiind Premiul Fănişor (ora 10.30), Premiul Fanfaron (ora 11.20), Premiul Godeanu (ora 12.00) şi Premiul Gabarit (ora 12.50), iar cele de galop vor fi una rezervată cailor Pur Sânge Arab (ora 11.00) şi alta în care se vor întrece caii Shagya Arab.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.