16.04.2024

Romanian Horse Racing

IAPA BEATRICE VF A CÂŞTIGAT LA FOTOFINISH „CRITERIUL DE FOND”!

1 min read

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune oficială de trap, în cadrul căreia au avut loc cinci curse, cele mai aşteptate fiind Premiul Hambletonian, rezervat celor mai buni cai cu vârsta de 2 şi 3 ani, şi, mai ales, Criteriul de Fond – proba de rezistenţă a întrecerilor de pe Hipodrom, rezervată cailor în cârstă de 4 ani şi mai mari, ce a avut loc pe o distanţă de 3.800 de metri.

Dacă în Premiul Hambletonian s-a impus favorita cursei, iapa Calligenia B.M.W., în schimb, Criteriul de Fond, în care caii s-au întrecut în ceva mai mult de trei tururi de pistă, a oferit o surpriză, iapa Beatrice VF (record 1.24.00) reuşind să câştige în faţa calului care pornea cu prima şansă, iapa Bomba de Janville (record 1.15.00). Cursa de anduranţă a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât, după 3.800 de metri, a fost necesară verificarea fotofinishului pentru a se stabili că Beatrice VF este câştigătoarea.

Cele două câştigătoare ale curselor importante de astăzi au fost recompensate, pe lângă premiile în bani, cu diplome şi cupe, festivitatea de premiere fiind onorată, în Premiul Hambletonian, de coordonatorul activităţii de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, iar, în Criteriul de Fond, de către directorul CSM Ploieşti, Silviu Crîngaşu.

În celelalte curse de astăzi, s-au impus armăsarul Nelmar (Premiul Răsunet), iapa Fascia (Premiul Recrut) şi iapa Tajfun (Premiul Perjar).

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.