26.09.2023

Romanian Horse Racing

CONFERINŢĂ DE PRESĂ: CASA DE PARIURI FORTUNA SUSŢINE ACTIVITATEA DE PE HIPODROMUL PLOIEŞTI!

3 min read

Astăzi, la prânz, Complexul Hipodrom Ploieşti a găzduit o conferinţă de presă pe tema acordului pe care Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi Casa de pariuri Fortuna îl preconizează pentru sezonul de trap 2019, un prim pas fiind reprezentat de colaborarea stabilită pentru Reuniunea ce va avea loc duminică.

Au fost prezenţi viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, şi reprezentanţii Casei Fortuna, Sedat Kalkuz şi Dermot Keelan.

Conferinţa a fost deschisă de directorul adjunct al CSM Ploieşti, cel care răspunde de activitatea de la Hipodrom, Lucică Rădulescu: „Este un moment important pentru Hipodromul Ploieşti, pentru că suntem în faţa unei colaborări pe care ne-o doream de mult timp. Au fost discuţii cu mai multe societăţi de pariuri, dar cei de la Fortuna au fost cei mai hotărâţi, dovadă că au venit să susţină financiar reuniunea de duminică, ei contribuind la fondul de premiere cu 1500 de euro”.

Pe aceeaşi idee a mers şi viceprimarul Cristian Ganea, care a apreciat că „este un moment pe care îl aşteptam de multă vreme, chiar dacă se produce acum, înaintea ultimei reprezentaţii din 2018 de pe hipodrom. Le mulţumim celor de la Fortuna, pentru că, deşi am cochetat cu mai multe societăţi, dânşii au fost cei care au spus da şi, iată, vin alături de noi”.

Reprezentantul Casei Fortuna, Sedat Kalkuz, a spus, la rându-i, că „suntem foarte bucuroşi că avem şansa să fim parte din acest proiect şi vă asigur că intenţiile noastre sunt foarte serioase în perspectiva anului viitor. Vom sponsoriza această ultimă reuniune din 2018, iar cursa Fortuna Gold de duminică va fi disponibilă pentru a se paria online. Apoi, în perspectiva anului viitor, vom studia mai multe variante pentru a implica acest proiect în sistemul nostru”. Colegul acestuia, Dermot Keelan, a spus: „În numele Fortuna, le mulţumesc gazdelor pentru că au luat în calcul această asociere şi vă promit că vom pregăti un produs de calitate oamenilor interesaţi de această activitate hipică şi de pariuri”.

Preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, care a contribuit la negocierile cu reprezentanţii Casei Fortuna, a declarat: „Să ştiţi că, încă de la redeschiderea hipodromului, au fost numeroase intervenţii din partea proprietarilor, a reprezentanţilor primăriei, a organizatorilor de la CSM Ploieşti, pentru a se ajunge la acest moment, al apariţiei unei case de pariuri pe hipodrom. E o onoare că am reuşit să convingem poate cel mai important brand de pariuri din România, Casa Fortuna, să vină alături de noi, principalele avantaje fiind următoarele: din punct de vedere financiar, dacă se reuşeşte dezvoltarea acestei activităţi pe hipodrom, un important procent din sumele pariate se va întoarce în organizarea curselor şi, poate mai important, viitoarele curse vor putea fi considerate 100% oficiale. Şi spun asta pentru că o cursă este oficială, iar rezultatele sunt omologate dacă îndeplineşte trei condiţii: se desfăşoară pe hipodrom, are loc în prezenţa publicului şi cursele sunt cotate la pariuri! Apariţia unei case de pariuri alături de noi a creat, deja, o emulaţie încă de la reuniunea de duminică, în care vor fi, vedeţi bine, două curse cu câte 12 cai. Dacă va fi o colaborare aşa cum ambele părţi şi-o doresc, activitatea hipică se va dezvolta în mod cert”.

Şansele stabilirii unei colaborări pentru sezonul de trap 2019 sunt foarte mari, acelaşi Marian Manea precizând că „noi avem obligaţia ca, până pe 20 decembrie, să facem programul competiţional pentru anul viitor, iar acesta va fi gândit şi în funcţie de modul în care Casa Fortuna preconizează să implementeze acest proiect în sistemul lor”.

Galerie foto:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.