24.07.2024

Romanian Horse Racing

PISTA DE TRAP A HIPODROMULUI PLOIEŞTI A FOST OMOLOGATĂ!

1 min read

În această dimineaţă, o comisie formată din reprezentanţi ai CSM Ploieşti, ai Agenţiei Naţionale de Zootehnie, ai crescătorilor de cai atât de stat, cât şi din mediul privat, precum şi ai constructorului, a omologat pista de trap din cadrul Hipodromului Ploieşti.

S-au făcut măsurătorile de rigoare şi s-a verificat calitatea pistei, astfel, că, la final, comisia a stabilit că „pista îndeplineşte condiţiile dimensionale de desfăşurare a curselor de trap în parametri optimi, urmând a fi marcate linia de sosire, poziţionaţi stâlpii de plecare şi stâlpii de distanţă”. După îndeplinirea şi acestor din urmă condiţii, se va putea considera că pista Hipodromului Ploieşti este omologată pentru desfăşurarea curselor.

Comisia a fost alcătuită din Daniel George Andrei (Administrator Complex Hipodrom), Cătălin State (inspector de specialitate Complex Hipodrom), Cristina Pîrvulescu (inspector de specialitate Complex Hipodrom), ing. Viorel Grigore (reprezentant Agenţia Naţională de Zootehnie Bucureşti), ing. Mihai Prună (reprezentant Regia Naţională a Pădurilor Romsilva DCEAC Herghelia Dor Mărunt), ing. Tiberiu Nan (reprezentant Asociaţia Calului de Trap) şi Daniel Bounegru (reprezentant SC Construcţii Erbaşu SA).

Procesul verbal al omologării:

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.